Badanka Stor Vit Unicorn

479 kr
Artikelnummer: 136805
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Bada med en Unicorn

Utforska vår förtrollande Badanka Stor Vit Unicorn för en magisk badupplevelse! Denna imponerande badanka kommer att bli din nya bästa vän i poolen eller spabadet.

Med sina generösa dimensioner på ca 25 cm är denna badanka ett majestätiskt tillskott till ditt vattenäventyr och kommer att fånga allas uppmärksamhet med sin eleganta vita färg och förtrollande enhörningshorn.

Låt den simma runt i din pool eller spabad och sprid en känsla av magi och glädje bland både barn och vuxna. Dess unika design ger en touch av fantasi och skapar en upplevelse utöver det vanliga.

Ge dina badstunder en touch av förtrollning med vår Badanka Stor Vit Unicorn och skapa minnen som varar för evigt! Så varför vänta? Skaffa din egen idag och upplev den ultimata badupplevelsen!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.