Antiklor 1 kg

275 kr
215 kr
Artikelnummer: 31850500
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Minska klorvärdet i pool eller spa

  • Sänker klorhalten kraftigt
  • Perfekt vid överdosering av klor
  • Granulat

Få en lägre klorhalt i pool- eller spavatten med Delphin Antiklor!

Överskott av klor i vattnet kan vara både irriterande för ögonen och huden, och ge vattnet en obehaglig lukt. Men med Delphin Antiklor kan du enkelt bryta ner och avlägsna överskottsklorn från vattnet, och förbättra din pool- eller spabadsupplevelse.

Denna produkt är enkel att använda och kommer i en praktisk förpackning som gör det lätt att dosera rätt mängd. Dessutom är det skonsamt mot huden och håret, vilket ger dig en mer behaglig upplevelse i ditt spa.

Kan användas innan man tömmer ut klorvatten i naturen.

Så om du vill ha ett vatten med lågt klorvärde och en mer hälsosam och behaglig upplevelse, är Delphin Antiklor det perfekta valet för dig. Beställ det idag och upplev skillnaden själv!

Delphin Antiklor är en produkt som hjälper dig att sänka klorvärdet i ditt pool- eller spavatten. Överskottsklor i vattnet kan orsaka irritation i ögonen och huden, samt ge vattnet en obehaglig lukt. Genom att använda Delphin Antiklor kan du enkelt bryta ner och avlägsna överskottsklor ur vattnet, och på så sätt förbättra din upplevelse i poolen eller spabadet.

Delphin Antiklor är enkel att använda och kommer i en praktisk förpackning som gör det lätt att dosera rätt mängd. Det är också skonsamt mot huden och håret, så du kan njuta av ditt spa utan att behöva oroa dig för eventuella negativa hälsoeffekter.

Om du vill ha ett vatten med lågt klorvärde och en behaglig upplevelse i ditt spa, är Delphin Antiklor det perfekta valet för dig. Prova den idag och upplev skillnaden!

Läs alltid och följ anvisningarna på förpackningen.