TornaX PRO RT 3200

10 900 kr
5 900 kr
Artikelnummer: WR000093
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

RT 3200

  • Effektiv rengöring av botten och väggar
  • Lättviktig för enkel hantering
  • Enkel rengöring av filter

Effektiv rengöring av botten och väggar

Rengöringsroboten är utrustad med systemet intelligent förflyttning och täcker hela bassängens botten och väggar utan att du behöver oroa dig. Den säkerställer en optimal rengöring tack vare borstfunktionen, som snabbt lossar smutspartiklar som sedan sugs upp.

Lättviktig för enkel hantering

Med sin vikt på 5,5 kg är TornaX™ RT 3200 en av de allra lättaste rengöringsrobotarna på marknaden. Den erbjuder därmed enkel och snabb hantering.

Enkel rengöring av filter

För ett enklare liv är filtret lätt att komma åt på rengöringsrobotens ovansida medan du även slipper direktkontakt med smutspartiklarna.

Teknisk specifikation
Botten:
Ja
Väggar:
Ja
Vattenlinje:
Nej
Kabellängd:
16,5 m
Vagn/Caddy:
Nej
Motor:
30V DC

Poolrobot TornaX PRO RT 3200 från Zodiac - Låt roboten ta hand om poolstädningen!

Slipp ansträngande poolstädning för hand med TornaX PRO RT 3200 från Zodiac. Denna lilla och effektiva poolrobot städar botten på din pool på ett smidigt och enkelt sätt.

Tack vare patenterad cyklonteknologi med konstant och stark sugkraft är den effektiv på att ta bort smuts och partiklar från poolbotten. Roboten har också mycket låg vikt, vilket gör den lätt att hantera.

Transportvagn och extra filter finns som tillval för extra bekvämlighet. Med en max poolstorlek på 3,5 x 7,5 m är TornaX PRO RT 3200 en idealisk poolrobot för mindre pooler.

TornaX PRO RT 3200 är en traditionell poolrobot med nya detaljer, tillverkad av Zodiac. Den är utrustad med en uppsamlingskassett som är lätt att tömma och dess kompakta format gör den enkel att förvara när den inte används. Välj TornaX PRO RT 3200 för en enklare och bekvämare poolstädning.