MaxFlo XL 0,55kW / 230V

8 690 kr
Artikelnummer: 36-102175
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Senaste pumpen Max Flo-serien!

  • Ny design ger lägre energiförbrukning
  • Tystare drift jämfört med tidigare modeller
  • Enkel att underhålla och lättservad
  • Kabel ingår ej!
Teknisk specifikation
Effekt:0,75 Hk
Kapacitet: *12 m³/h
Ineffekt:0,70 kW
Uteffekt:0,57 kW
Ström:2,9 A
Spänning:230 V
Max vattentemp:35 °C
Höjd:283,4 mm
Bredd:246,1 mm
Vikt:12,9 kg
Ref.nr:SP2307XE111

* Vattenpelartryck 8 m

MaxFlo XL - Hayward Poolpumpar av högsta kvalitet för en renare och mer energieffektiv pool Hayward presenterar stolt den senaste och mest avancerade modellen i Max Flo-serien - MaxFlo XL. Denna poolpump är speciellt utvecklad för privata pooler och levererar enastående prestanda, energieffektivitet och hållbarhet. Med en innovativ design och högre kapacitet minskar MaxFlo XL dessutom energiförbrukningen.

MaxFlo XL har en förstärkt termoplastkonstruktion med klart lock för enkel övervakning av silkorgen. Den extra stora silkorgen är utrustad med en smart Tri-Lock Cam-stängning som garanterar enkel åtkomst och underhåll.

Pumpen har en flexibel installation med 1 1/2”- x 2”-anslutning (tryck/sug) med union och 50mm limanslutning 2" gänganslutning. Den har också en höjd motorbas som förbättrar ventilationen för fläktarna och skyddar mot översvämning och uppbyggnad av smuts i förfiltret.

Med den nya designen ger MaxFlo XL en tystare drift och tillverkas med Hayward's kvalitetsmaterial, vilket garanterar en lång livslängd och enkel service.

Välj Hayward MaxFlo XL för en renare, mer energieffektiv och hållbar pool. Med en kapacitet på 12 m³/h och 0,75 Hk levererar denna pump en hög prestanda för en optimal poolupplevelse.