Max Flo XL 0,75kW / 230V

8 890 kr
Artikelnummer: 36-102200
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Senaste pumpen Max Flo-serien!

  • Ny design ger lägre energiförbrukning
  • Tystare drift jämfört med tidigare modeller
  • Enkel att underhålla och lättservad
  • Kabel ingår ej!
Teknisk specifikation
Effekt:
1 Hk
Kapacitet: *
14,5 m³/h
Ineffekt:
0,81 kW
Uteffekt:
0,72 kW
Ström:
4,3 A
Spänning:
230 V
Max vattentemp:
35 °C
Höjd:
283,4 mm
Bredd:
246,1 mm
Vikt:
13,9 kg
Ref.nr:
SP2310XE161

* Vattenpelartryck 8 m

MaxFlo XL - För en Renare och Energisnålare Pool med Hayward Poolpumpar

MaxFlo XL är en avancerad och effektiv poolpump från Hayward som är utformad för att ge renare och mer energisnål pool. Med en imponerande kapacitet på 14,5 m³/h och effekt på 1 Hk, ger denna pump en hög prestanda och samtidigt en lägre energiförbrukning.

Pumpen är utrustad med ett förfilter som är tillverkat av en förstärkt termoplastkonstruktion och ett klart lock som gör det enkelt att övervaka silkorgen. Den extra stora silkorgen är lättillgänglig och utrustad med en smart Tri-Lock Cam-stängning som gör det enkelt att underhålla och rengöra.

Med en 1 1/2”- x 2”-anslutning (tryck/sug) med union och 50mm limanslutning 2" gänganslutning, ger MaxFlo XL enkel och flexibel installation. Pumpen har också en höjd motorbas som förbättrar ventilationen och skyddar mot översvämning och uppbyggnad av smuts i förfiltret.

Med Hayward's högkvalitativa material och innovativa design, ger MaxFlo XL en tystare drift och lång livslängd med enkel service. Oavsett om du har en stor eller liten pool, kommer Hayward MaxFlo XL pumpen att ge en renare, mer energisnål och hållbar pool. Välj MaxFlo XL för en optimal poolupplevelse!