Super Pump Pro 0,37kW / 230V

7 990 kr
Artikelnummer: 36-112050
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Effektiv och pålitlig!

  • Ny axeltätning - bättre livslängd
  • Pålitlig motor från Hanning
  • Uni-Bracket motorstöd
  • Designat pumphus som ger bättre flöde
  • Super Pump® är en av världens mest sålda
  • Kabel ingår ej!
Teknisk specifikation
Effekt:
0,5 Hk
Kapacitet: *
8,9 m³/h
Ineffekt:
0,62 kW
Uteffekt:
0,55 kW
Ström:
3,1 A
Spänning:
230 V
Max vattentemp:
35 °C
Längd:
536,4 mm
Höjd:
279,8 mm
Bredd:
219,1 mm
Vikt:
14,5 kg
Ref.nr:
SP2606HY81

* Vattenpelartryck 8 m

Hayward Super Pump Pro - Den Effektiva och Tillförlitliga Poolpumpen för Din Pool

Hayward Super Pump Pro är den perfekta lösningen för dig som söker en effektiv och pålitlig poolpump. Med en kapacitet på 8,9 m³/h och en effekt på 0,62 kW (0,5 Hk) är denna pump ett pålitligt val för både privata och professionella poolinstallationer. Med en 230 V spänning och en max vattentemperatur på 35 °C är Super Pump Pro en allsidig pump som klarar de flesta behov.

Pumphuset är tillverkat i en tålig armerad termoplast som ger bästa livslängd och motståndskraft mot salt- och klorerat vatten. En axeltätning i industristandard ger bättre livslängd och är värmetåligare, vilket tillsammans med den pålitliga motorn från Hanning ger en tyst och effektiv arbetsgång.

Super Pump Pro har en extra stor silkorg som effektivt håller tillbaka löv och skräp och är utformad för att ge bättre flöde. Pumphjulet är balanserat för bästa kapacitet och klarar även krävande installationer. Uni-Bracket motorstöd ger stadig avlastning för motorn och med en servicevänlig design är det enkelt att komma åt och serva pumpens interna delar.

Hayward Super Pump Pro har en längd på 536,4 mm, en höjd på 279,8 mm och en bredd på 219,1 mm. Med en vikt på 14,5 kg är denna poolpump lätt att hantera och installera. Vingknapparna gör det enkelt att ta bort locket från förfiltret utan att behöva använda några verktyg eller lösa delar.

Välj Hayward Super Pump Pro för en beprövad, effektiv och pålitlig poolpump som har använts i otaliga poolinstallationer världen över. Med ett glasklart lock på silkorgen är det enkelt att se när det är dags att tömma på skräp och det stora förfiltret i förstärkt termoplast håller tillbaka större föremål innan vattnet når filtret. Satsa på Hayward Super Pump Pro för en högpresterande poolpump som är enkel att använda och underhålla.