Super Pump Pro 0,75kW / 230V

8 790 kr
Artikelnummer: 36-112100
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Effektiv och pålitlig!

  • Ny axeltätning - bättre livslängd
  • Pålitlig motor från Hanning
  • Uni-Bracket motorstöd
  • Designat pumphus som ger bättre flöde
  • Super Pump® är en av världens mest sålda
  • Kabel ingår ej!
Teknisk specifikation
Effekt:
1 Hk
Kapacitet: *
13,5 m³/h
Ineffekt:
0,88 kW
Uteffekt:
0,76 kW
Ström:
4,6 A
Spänning:
230 V
Max vattentemp:
35 °C
Längd:
536,4 mm
Höjd:
279,8
Bredd:
219,1
Vikt:
15 kg
Ref.nr:
SP2611HY161

* Vattenpelartryck 8 m

Hayward Super Pro - Effektiv, pålitlig och lättanvänd poolpump för både privatpersoner och professionella installatörer

Hayward Super Pro är den perfekta poolpumpen för dig som söker en pålitlig, effektiv och lättanvänd lösning för din pool. Med en kapacitet på 13,5 m³/h och en effekt på 1 Hk är pumpen både kraftfull och tillförlitlig.

Pumphuset är tillverkat i armerad termoplast för att garantera lång livslängd och motståndskraft mot klorerat och saltvatten. Axeltätningen i industristandard ökar livslängden och motorn från Hanning ger en tyst och effektiv arbetsgång.

Hayward Super Pro har en extra stor silkorg som effektivt håller tillbaka löv och skräp och pumpen är utformad för att ge bättre flöde. Med en max vattentemperatur på 35°C är pumpen lämplig för de flesta pooler.

Pumphjulet är balanserat för bästa kapacitet och klarar även krävande installationer. Uni-Bracket motorstödet ger stadig avlastning för motorn och pumpens interna delar är enkelt åtkomliga för service.

Hayward Super Pro är en av världens mest sålda poolpumpar och har en servicevänlig design med enkel tillgång till interna delar. Med vingknappar är det enkelt att ta bort locket från förfiltret utan att använda några verktyg eller lösa delar.

Välj Hayward Super Pro för en beprövad, effektiv och pålitlig poolpump som har används i otaliga poolinstallationer världen över.