PVC Kulventil, 50 mm

295 kr
Artikelnummer: 36505
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Kulventil med limbara anslutningar

  • 50 mm invändigt
  • EPDM o-ringar
  • PN16
  • PVC-U
Mått i mm   

DLHE
503114996Skaffa dig en PVC-kulventil med limbara anslutningar för enkel på- och avstängning av poolens rörsystem

För att enkelt kunna kontrollera flödet i poolens rörsystem behöver du en högkvalitativ PVC-kulventil med limbara anslutningar. Hos oss hittar du den perfekta produkten som hjälper dig att säkerställa en effektiv hantering av vattenflödet i poolen.

Vår PVC-kulventil är utrustad med EPDM o-ringar som säkerställer en tät anslutning, vilket förhindrar eventuella läckor. Dessutom har ventilen en PN16 tryckstyrka, vilket gör den tillräckligt kraftfull för att hantera höga trycknivåer. Ventilen är också tillverkad av högkvalitativ PVC-U, vilket garanterar en lång livslängd.

Ventilen är utformad för att passa till flera olika anslutningsstorlekar, vilket ger dig möjligheten att ansluta den till de flesta rörsystem. Anslutningarna är limbara, vilket gör installationen enkel och snabb.

Sammanfattningsvis är vår PVC-kulventil med limbara anslutningar den perfekta lösningen för poolägare som behöver en effektiv hantering av flödet i poolens rörsystem. Beställ din PVC-kulventil idag och se till att du har en pålitlig och hållbar produkt som du kan lita på i många år framöver.