PVC vinkel 45°, 63 mm

60 kr
Artikelnummer: 01751
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

45 graders vinkling poolrör

  • 63 mm invändigt
  • Invändig limning
  • PN16
  • PVC-U
Mått i mm  


D
L
Z
E
63
38
14
76


PVC-vinkel 45° för smidig vinkling av PVC-rör och slang

Behöver du en PVC-vinkel för att enkelt kunna vinkla om dina PVC-rör och slang? Denna PVC-vinkel på 45° och med en diameter på 63 mm är perfekt för att underlätta ditt arbete. Vinkeln passar särskilt bra för poolsystem, men fungerar även utmärkt för andra typer av installationer.

Vinkeln är tillverkad av högkvalitativt PVC-U och har en PN16 rating, vilket betyder att den är tryckbeständig upp till 16 bar. Den invändiga limningen gör att monteringen blir enkel och ger en stark och säker förbindelse. Vi rekommenderar att du använder PVC-lim för bästa resultat.

Denna PVC-vinkel är av högsta kvalitet och kommer att hålla länge utan att påverkas av yttre påfrestningar som väder, kemikalier och UV-strålning. Vinkeln är utformad för att passa sömlöst in i ditt PVC-system och ger en stabil och jämn vinkling av dina rör och slangar.

Med denna PVC-vinkel på 45° kan du enkelt och snabbt vinkla om dina PVC-rör och slangar för att skapa en optimal anslutning. Använd den för att koppla samman olika delar av ditt PVC-system eller för att anpassa rören till en annan vinkel.

Beställ din PVC-vinkel idag och ta steget mot en enklare och säkrare installation av dina PVC-rör och slangar. Med denna vinkel kan du vara trygg i vetskapen om att dina anslutningar är stabila och hållbara.