PVC rör, 50 mm, 1 m

89 kr
Artikelnummer: 6110050-1M
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Rör för poolen

  • 50 mm
  • PN 10
  • PVC-U

Behöver du ersätta eller installera nya rör för din pool?

Då är vårt PVC-rör på 50mm med en längd på 1 meter det perfekta valet för dig. Tillverkat med högsta kvalitet och PN 10-klassning, är det här röret konstruerat för att tåla högt tryck och att användas i poolmiljöer.

Det här PVC-röret är perfekt för poolanvändning och har utformats för att säkerställa enkel installation och en lång livslängd. Den ljusgrå färgen ger en stilren och modern look som passar bra till de flesta pooler. Röret limmas enkelt ihop med PVC-lim för att ge en stark och säker anslutning som kan stå emot trycket från vattnet.

Röret har en diameter på 50 mm, vilket gör den till en perfekt passform för många poolpumpar och filter. Den 1 meter långa längden gör det enkelt att anpassa röret till dina specifika behov, och det är också möjligt att kapa röret till önskad längd om det behövs. Behöver ni mer än 1m? Kolla då in vår PVC slang på löpmeter här: PVC slang 50 mm

Med hög kvalitet, lätt installation och en lång livslängd, är detta PVC-rör från oss ett utmärkt val för alla som behöver ersätta eller installera nya rör för sin pool. Beställ nu och se själv varför våra kunder älskar det här röret!