PVC vinkel 45°, 50 mm

50 kr
Artikelnummer: 01750
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Vinkla poolslang 45 grader

  • 50 mm invändigt
  • Invändig limning
  • PN16
  • PVC-U
Mått i mm  


D
L
Z
E
50
31
12
58


PVC-vinkel 45° för enkel vinkling av PVC-rör och slang

Behöver du en PVC-vinkel för att enkelt kunna vinkla om dina PVC-rör och slang? Denna PVC-vinkel på 45° och med en diameter på 50 mm är perfekt för att underlätta ditt arbete. Vinkeln är speciellt utformad för att passa poolsystem, men fungerar lika bra för andra typer av applikationer.

Vinkeln är tillverkad av PVC-U och har en PN16 rating, vilket innebär att den är tryckbeständig upp till 16 bar. Den invändiga limningen gör att den är enkel att montera och ger en stark och säker förbindelse. För bästa resultat rekommenderar vi att du använder PVC-lim för att limma vinkeln.

Denna PVC-vinkel är av hög kvalitet och kommer att hålla länge utan att påverkas av väder, kemikalier eller UV-strålning. Den är utformad för att passa sömlöst in i ditt PVC-system och ger en jämn och stabil vinkling av dina rör och slangar.

Med denna PVC-vinkel på 45° kommer du snabbt och enkelt kunna vinkla om dina rör och slangar för att få en optimal anslutning. Använd den för att koppla samman olika delar av ditt PVC-system eller för att anpassa rören till en annan vinkel.

Beställ din PVC-vinkel idag och ta steget mot en enklare och säkrare installation av dina PVC-rör och slangar. Med denna vinkel kan du vara säker på att dina anslutningar är stabila och hållbara.