Cantabric 600 Toppventil

12 400 kr
Artikelnummer: 15781
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Sandfilter Cantabric från Astralpool

 • Filtertank av ABS-plast
 • Toppmonterad 6-vägsventil
 • Utrustad med tryckmätare
 • Filtermedia ingår ej.
Teknisk specifikation
Modell:
Ø 600 / 24” TOP
Anslutning:
1,5"
Max flöde:
14 m³/h
Sandmängd:
150 kg
Glasmängd:
120 kg
Diameter:
600 mm
Höjd:
1069 mm
Vikt:
19,9 kg
Ref.nr:
15781
 • Sandfilter Cantabric Toppventil till pool från Astral - För renare och friskare poolvatten!

  Letar du efter en högkvalitativ sandfilter till din pool? Då behöver du inte leta längre än Sandfilter Cantabric Toppventil från Astralpool. Tillverkad med en filtertank av ABS-plast, kan detta filter hantera alla slags partiklar som kan förorena din pool.

  Toppmonterad 6-vägsventil gör det enkelt att justera flödet av vatten och filtermedia i ditt system. Du kan också hålla koll på systemets tryck med hjälp av den inbyggda tryckmätaren, vilket ger dig möjlighet att ta hand om eventuella problem innan de blir stora.

  Observera att filtermedia inte ingår i priset. Men när det gäller tekniska specifikationer, är Sandfilter Cantabric Toppventil till pool från Astral en av de bästa på marknaden. Med en anslutning på 1,5" kan den hantera ett maximalt flöde på 14 m³/h. Filtertanken kan fyllas med upp till 150 kg sand eller 120 kg glas, och har en maximal diameter på 600 mm och höjd på 1069 mm. Dessutom väger filteret bara 19,9 kg, vilket gör det enkelt att installera och hantera.

  Så om du vill ha renare och friskare poolvatten, välj Sandfilter Cantabric Toppventil till pool från Astral. Det är en smart investering i din pool och din hälsa.