MS 950 Sidoventil

16 690 kr
Artikelnummer: WF000098
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Sandfilter från Zodiac

  • Glasfiberförstärkt laminerad polyester
  • Sidomonterad 6-vägsventil
  • Utrustad med tryckmätare
  • Filtermedia medföljer ej
Teknisk specifikation
Modell:
MS 950
Anslutning:
2"
Max flöde:
33 m³/h
Sandmängd:
460 kg
Glasmängd:
368 kg
Diameter:
950 mm
Höjd:
1027 mm
Ref.nr:
WF000098

3 års materialgaranti, själva tanken har 10 års materialgaranti

Ett rent och kristallklart poolvatten med MS filter från Zodiac

MS filter är den perfekta lösningen för mekanisk vattenrening i din pool. Placerad på den övre delen av tanken är flervägsventilen lättillgänglig och underlättar installationen. Dess transparenta filterlock ger också enkel visuell inspektion.

Vanligtvis fylls MS filtret med sand, men för bästa resultat rekommenderar vi att använda AFM glasmediet. Detta ger dig en längre reningscykel och betydligt renare och klarare vatten. AFM glasmediet minskar också din vattenförbrukning med upp till 75% vilket gör det både ekonomiskt och miljövänligt.

För att uppnå en optimal vattenrening rekommenderar vi att den totala poolvattenvolymen renas minst fyra gånger om dagen. Valet av sandfilter beror på poolstorleken och cirkulationspumpens kapacitet. För att välja rätt sandfilter för just din pool, läs tabellen nedan.

Sammanfattningsvis är MS filter med AFM glas den ultimata lösningen för rening av poolvatten. Med dess lätthanterliga flervägsventil och transparenta filterlock, är det enkelt att installera och underhålla. Med AFM glasmediet får du renare, klarare och mer ekonomiskt poolvatten.