Blue Connect Go

3 495 kr
Artikelnummer: 73014
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Intelligent poolanalysator Blue Connect!

Blue Connect är inte bara en enkel poolanalysator, utan den ger också möjlighet att följa och optimera poolens vattenkvalitet på ett enkelt sätt. Du kan få råd om hur du ska använda kemikalier för att upprätthålla den perfekta balansen i poolen, samtidigt som du kan följa alla mätvärden i realtid via appen.

Blue Connect Go, som flyter runt i poolen, säkerställer att mätningarna är så exakta som möjligt, och med sin 4-i-1 sensor kan Blue Connect mäta temperaturen, pH värdet, desinfektionsnivån och konduktiviteten i poolvattnet. All data samlas in och presenteras i en lättläst och användarvänlig app, så att du kan följa vattnet i din pool på ett enkelt sätt.

Om du är intresserad av att förbättra vattenkvaliteten i din pool och vill ha en enkel lösning för att mäta och optimera användningen av kemikalier, är Blue Connect den perfekta produkten för dig. Inte bara ger den dig en exakt bild av vattnet i din pool, men den ger också personligt anpassade råd om hur du kan förbättra vattenkvaliteten och upprätthålla den perfekta balansen. Så om du vill ha en enkel, smart och tillförlitlig lösning för att hålla koll på ditt poolvatten, är Blue Connect det bästa valet.

LADDA NER APPEN
Google Play store
Apple store

Teknisk specifikation
Modell:
Blue Connect Go
Blue Connect Plus
Via Sigfox:


Via Bluetooth:


Mätningar/dag:
Manuellt
20 st
Notiser:


Praktisk guide:


Väderdata:


Parameterhistorik:


Väderprognos:


Blue Fit 50: