Blue Connect Plus Gold

5 495 kr
Artikelnummer: 71663
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Intelligent poolanalysator Blue Connect!

Blue Connect Plus är den ultimata lösningen för att hålla koll på din pool eller ditt spabad. Med den kraftfulla 4-i-1 sensorn kan du enkelt mäta temperaturen, pH-värdet, desinfektionsnivån och konduktiviteten i ditt vatten. All data samlas in och sparas i en säker molninfrastruktur och kan enkelt hämtas och visas i Blue Connects kostnadsfria app.

Med hjälp av appen kan du få anpassade råd och notiser när åtgärder behövs, så att du kan optimera användningen av kemikalier och hålla ditt vatten i perfekt balans. Blue Connect Plus är lätt att installera, antingen direkt på röret i teknikutrymmet med den medföljande Blue Fit 50, eller som en flytande enhet i vattnet.

Blue Connect Plus använder sig av både Sigfox och Bluetooth för att kommunicera mellan enhet och mobilapp, så att du kan hålla koll på ditt vatten var som helst och när som helst. Om du har svag Sigfox täckning finns det också möjlighet att köpa till en Wifi Extender för att få ännu bättre täckning. Med Blue Connect Plus kan du enkelt hålla koll på ditt vatten och få det perfekt balanserat för en härlig pool- eller spaupplevelse.

LADDA NER APPEN
Google Play store
Apple store

Teknisk specifikation
Modell:
Blue Connect Go
Blue Connect Plus
Via Sigfox:


Via Bluetooth:


Mätningar/dag:
Manuellt
20 st
Notiser:


Praktisk guide:


Väderdata:


Parameterhistorik:


Väderprognos:


Blue Fit 50: