Auto-UV titan 75W

19 900 kr
Artikelnummer: 417760
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

UV-renat badvatten!

  • Tillverkad i titan
  • Digital timräknare
  • Sänker halten bundet klor
Teknisk specifikation
Modell
Auto-UV 75W
Auto-UV 130W
Effekt lampa
75W
130W
Livslängd lampa 
9000 h
9000 h
Längd/diameter
1000/80 mm
1000/80 mm
Vattenanslutning 
2"
2"

Minska klorhalten och få kristallklart vatten med Pahléns Auto-UV titan 75W

Pahléns Auto-UV titan 75W är den ultimata lösningen för att eliminera skadliga bakterier i pooler och spabad på ett effektivt sätt. Med UV-rening kan du minska vattnets klorhalt med upp till 70%, vilket skapar en mer behaglig badmiljö för alla. Auto-UV titan är särskilt konstruerad för desinfektion av vatten och ger en optimal neutralisering av bakterier, virus och alger.

UV-lampan i Auto-UV titan producerar kortvågig ultraviolett UVC-strålning med en optimal våglängd på 254 nm. Detta gör att bakterier, virus och alger i vattnet neutraliseras på ett högeffektivt sätt.

Auto-UV titan är tillverkad i titan vilket gör den mycket korrosionsbeständig och fungerar utmärkt i sötvattenpooler. Den fungerar även bra i pooler med saltklorinator. Elboxen innehåller en drossel, elektronisk timräknare och till/frånslag. LED-displayen visar tydligt antalet timmar Auto-UV titan har varit i drift.

Auto-UV titan 75W har ett lysrör med livslängd på 9000. Auto-UV titan 75W har en vattenanslutning på 2" och är den perfekta lösningen för att sänka klorhalten i poolvattnet till en betydligt lägre nivå. Med Auto-UV titan får du ett kristallklart och behagligt badvatten samtidigt som du gör miljön en tjänst genom att minska användningen av kemikalier.