High Performance 20

35 900 kr
Artikelnummer: 34-180626
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Welldanas tysta poolvärmepump

  • Intelligent styrning
  • Extremt tyst (ner till 20 dBA / 10 m)
  • Helautomatisk temperaturkontroll
  • Bluetooth och WiFi ingår

7 ÅRS GARANTI PÅ KOMPRESSORN

Teknisk specifikation
Modell:
PMH20
Värmeeffekt¹:
2,5-14,7 kW
Ineffekt:
0,35-3,19 kW
Kapacitet²:
35-70  
Ström:

Säkringstorlek:

Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:
7,0-4,6
Ljudnivå (1 m):
41-51 dB
Köldmedium:
R32
Höjd:
860 mm
Bredd:
1151 mm
Djup:
460,5 mm
Vikt:

Ref.nr:
36-180626

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

Welldana® High Performance 20 - Värmepump för pool med högsta effektivitet

Med Welldana® High Performance 20 värmepump för pooler kan du njuta av en varm pool året om, utan att behöva bry dig om utomhustemperaturen. Vår högeffektiva värmepump är designad för att ge enastående prestanda med en COP på upp till 16,1 vid 27 ° C lufttemperatur - 65% högre än on/off-modeller.

Den horisontella modellen med luftning i sidor och botten ger dig flexibilitet i monteringen samtidigt som ljudnivån minskar. Med full inverterteknik och intelligent styrning anpassar värmepumpen sig automatiskt efter ditt poolvärmebehov, vilket resulterar i en hög effekt och lägre driftkostnader.

Vår Welldana® PMH värmepump kan även användas för att kyla vattnet i din pool med en kapacitet att kyla vatten ner till +8 grader Celsius. Den högeffektiva titanvärmeväxlaren fungerar utmärkt i både klor- och saltvatten.

Med en kapacitet på 35-70 m³ och upp till 40 grader Celsius, är vår Welldana® PMH värmepump det perfekta valet för din pool. Dessutom ingår Bluetooth och WiFi, vilket gör det enkelt att övervaka och justera poolens temperatur.

Du kan vara säker på att du gör en trygg investering eftersom vi erbjuder 7 års garanti på kompressorn. Med full övervakning av drift och temperaturutveckling, kan du luta dig tillbaka och njuta av en varm eller sval pool året om med vår Welldana® High Performance 20 värmepump. Beställ din idag och upplev skillnaden!