P10 3,0kW

9 900 kr
Artikelnummer: 1011050
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Låt P10 värma din pool!

  • Titanvärmeväxlare, tål både klor- och saltvatten
  • Inbyggd flödesvakt för säker drift
  • Digital LED-display för enkel temperaturinställning
Teknisk specifikation
Modell:
P10
Värmeeffekt¹:
3 kW
Ineffekt:
0,73 kW
Kapacitet²:
5-15 m³
Ström:
3,3 A
Säkringstorlek:
10 A
Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:
4,1
Ljudnivå (1 m):
49 dB
Köldmedium:
R32
Höjd:
575 mm
Bredd:
790 mm
Djup:
341 mm
Vikt:
33 kg
Ref.nr:
1011050

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C, i enlighet med fransk poolvärmepumpsstandard, NF 414. NF 414 använder samma testprincip som europeisk värmepumpsstandard EN 14511:2011, som dock inte omfattar poolvärmepumpar. Gullberg & Janssons poolvärmepumpar är testade av TÜV, ett oberoende testinstitut. Det finns ingen standard för energiklassning (A,B,C) av poolvärmepumpar i Europa.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

2 ÅRS MATERIALGARANTI OCH 3 ÅRS MATERIALGARANTI FÖR KOMPRESSORN.

Välj en poolvärmepump som ger dig maximalt badnöje året om!

Med P10 är det enkelt att hålla en perfekt temperatur i poolen. Denna värmepump har en värmeeffekt på 3 kW och en verkningsgrad COP på hela 4,1, vilket minskar din uppvärmningskostnad med 65-75%.

Poolvärmepumpen P10 har en kapacitet på 5-15 m³ och en ljudnivå på endast 49 dB, så du kan njuta av en varm pool utan att störas av höga ljudnivåer. Den är utvecklad och designad för nordiskt klimat av Gullberg & Jansson, vilket gör att den är perfekt för de tuffa förhållandena i Sverige.

P10-modellen har en titanvärmeväxlare som tål både klor- och saltvatten samt en temperaturstyrd avfrostningsfunktion som gör den lämplig även under kalla vinterdagar. Köldmediet R32 är både miljövänligt och effektivt, vilket gör att du kan njuta av en uppvärmd pool utan att oroa dig för klimatpåverkan.

Vår poolvärmepump är enkel att installera med unionskopplingar och digital LED-display som ger dig möjlighet att enkelt ställa in temperaturen. P10-modellen levereras också med ett vinteröverdrag och installationstillbehör för att underlätta installationen.

Så varför inte investera i en poolvärmepump som ger dig maximalt badnöje? Välj P10-modellen för enkel, energieffektiv uppvärmning av din pool. Beställ idag och upptäck hur mycket bättre din poolupplevelse kan bli med hjälp av vår P10!