P30 8,3kW

23 900 kr
Artikelnummer: 1011053
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Låt P30 värma din pool!

  • Titanvärmeväxlare, tål både klor- och saltvatten
  • Inbyggd flödesvakt för säker drift
  • Digital LED-display för enkel temperaturinställning
Teknisk specifikation
Modell:P30
Värmeeffekt¹:8,3 kW
Ineffekt:
1,94 kW
Kapacitet²:40-60 m³
Ström:
9 A
Säkringstorlek:
16 A
Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:4,3
Ljudnivå (1 m):54 dB
Köldmedium:R32
Höjd:603 mm
Bredd:1000 mm
Djup:403 mm
Vikt:59 kg
Ref.nr:1011053

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C, i enlighet med fransk poolvärmepumpsstandard, NF 414. NF 414 använder samma testprincip som europeisk värmepumpsstandard EN 14511:2011, som dock inte omfattar poolvärmepumpar. Gullberg & Janssons poolvärmepumpar är testade av TÜV, ett oberoende testinstitut. Det finns ingen standard för energiklassning (A,B,C) av poolvärmepumpar i Europa.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

2 ÅRS MATERIALGARANTI OCH 3 ÅRS MATERIALGARANTI FÖR KOMPRESSORN.

Gullberg & Janssons P30 värmepump är det perfekta valet för dig som vill njuta av en varm pool. Med en värmeeffekt på 8,3 kW och en verkningsgrad på 4,3 kan du vara säker på att din pool alltid kommer att ha en optimal temperatur utan att det kostar dig en förmögenhet.

Poolvärmepumpen är utvecklad av Gullberg & Jansson för att passa det nordiska klimatet, och är speciellt utformad för att vara energieffektiv och tystgående. Med en ljudnivå på endast 54 dB kommer du knappt att märka att den är igång.

En annan fördel med denna värmepump är den höga kapaciteten på 40-60 m³, vilket betyder att den är lämplig för de flesta pooler. Den har också en titanvärmeväxlare som tål både klor- och saltvatten, och en temperaturstyrd avfrostningsfunktion som säkerställer att den alltid fungerar optimalt.

P30 är också miljövänlig tack vare sitt effektiva köldmedium (R32). Dessutom är det enkelt att installera med unionskopplingar och en digital LED-display som gör att du kan ställa in temperaturen enkelt.

Det grålackerade stålkabinettet ger inte bara en elegant look, utan gör också att värmepumpen håller i många år. Vi levererar också med ett vinteröverdrag. Så se till att du alltid har en optimalt uppvärmd pool med vår P30 poolvärmepump från Gullberg & Jansson.