X15 8,4kW

30 900 kr
Artikelnummer: 1011077
Frakt till tomtgräns ingår i priset!
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Miljösmart poolvärme med X15

  • Sänk uppvärmningskostnaden med upp till 85%
  • Varvtalsstyrd kompressor och fläktmotor
  • Smart-läget ger högsta möjliga värmeeffekt
  • Tryckstyrd avfrostningsfunktion
Teknisk specifikation
Modell:
X15
Värmeeffekt¹:
1,6-8,4 kW
Ineffekt:
0,25-1,65 kW
Kapacitet²:
20-40 m³
Ström:
1,6-6,7 A
Säkringstorlek:
10 A
Spänning:
230 V
Verkningsgrad COP¹:
6,4-5,1
Ljudnivå (1 m):
39-47 dB
Köldmedium:
R32
Höjd:
768 mm
Bredd:
1046 mm
Djup:
453 mm
Vikt:
65 kg
Ref.nr:
1011077

Värmeeffekt¹ Värmeeffekt och verkningsgrad är angivna vid en utomhustemperatur på 15°C, relativ luftfuktighet 70% och en pooltemperatur på 26°C, i enlighet med fransk poolvärmepumpsstandard, NF 414. NF 414 använder samma testprincip som europeisk värmepumpsstandard EN 14511:2011, som dock inte omfattar poolvärmepumpar. Gullberg & Janssons poolvärmepumpar är testade av TÜV, ett oberoende testinstitut. Det finns ingen standard för energiklassning (A,B,C) av poolvärmepumpar i Europa.

Kapacitet² Uppvärmningskapaciteten ska ses som riktvärden för en isolerad pool med övertäckning nattetid. Ett pooltak rekommenderas som energibesparande poolskydd. Modellerna är främst avsedda att användas under perioden maj-september, vilket är en normal poolsäsong. För att förlänga poolsäsongen rekommenderar vi att man går upp en modellstorlek.

3 ÅRS FULLSERVICEGARANTI OCH 7 ÅRS MATERIALGARANTI FÖR KOMPRESSORN.

Gör din poolupplevelse ännu bättre med Gullberg & Jansson X15 poolvärmepump!

Välkommen till Gullberg & Janssons X-serie – den ultimata lösningen för att skapa behaglig poolvärme till lägsta möjliga totalkostnad! Med en varvtalsstyrd kompressor och fläktmotor med silent-läge är X-serien den mest ljudsvaga och effektiva värmepumpen för pool på marknaden.

X-serien är utrustad med en elektronisk expansionsventil som säkerställer hög effekt och energieffektivitet, även vid lägre utomhustemperaturer. Den har även en tryckstyrd avfrostningsfunktion för att undvika att pumpen fryser, samt en titanvärmeväxlare som tål både klor- och saltvatten.

X-serien minskar uppvärmningskostnaden med 75-85% beroende på utomhustemperatur och skapar behaglig poolvärme till lägsta möjliga totalkostnad. Den är miljövänlig och effektiv med sitt köldmedium (R32) och har en inbyggd flödesvakt för säker drift och unionskopplingar för enkel installation. Dessutom har den en digital LED-display med timerfunktion för enkel temperaturinställning.

X-serien är konstruerad med borstlös DC-fläktmotor som ger en lägre ljudnivå, lägre energiförbrukning och längre livslängd. Detta tillsammans med dess funktion ner till -15 °C gör X-serien till den mest pålitliga och kostnadseffektiva värmepumpen för pool på marknaden. X-serien levereras med vinteröverdrag och installationstillbehör för att du ska kunna njuta av din pool under en längre säsong.

Beställ din Gullberg & Jansson X15 värmepump för pool idag och upplev behaglig poolvärme till lägsta möjliga kostnad!