WIS Water Analyser

5 595 kr

Komplett vattenanalys

W.I.S. smart vattenanalysator utför en komplett vattenanalys av vattnet i din jacuzzi, inklusive dess kvalitét, temperatur och konduktivitet. Enheten är väldigt lättanvänd. I början av säsongen ska W.I.S. analysatorn placeras i vattnet i jacuzzin och sen kan du följa analysresultaten via mobilapplikationen. W.I.S. analysatorn är kompatibel med alla jacuzzityper.

Nyckelfunktioner för W.I.S. smart vattenanalysator

  • Smart vattenanalysator för din jacuzzi
  • Tre avtagbara sensorer
  • Personliga rekommendationer och tips
  • Kompatibel med alla jacuzzityper
  • Wifi- och Bluetooth-anslutning
  • Gratis W.I.S. mobilapplikation (iOS, Android)
  • Laddning via mikro-USB-kabel

3 smarta sensorer
W.I.S. analysatorn är utrustad med 3 avtagbara smarta sensorer som analyserar pH-värde, vattentemperatur, disinfektionskapacitet, alkalinitet och vattenkonduktivitet. Med trådlöst Wifi-stöd kan resultaten följas via mobilapplikationen 24 timmar per dag, 7 dagar i veckan, från vartsomhelst i världen.

Robust och hållbar design
Med en smart vattenanalysator undviker du otrevliga överraskningar som grumligt vatten, hudirritation eller okorrekt kemikaliedosering. Tack vare den hållbara IP68-klassade designen kan W.I.S. analysatorn konstant flyta i jacuzzin, utan att vara en distraktion vid användning av jacuzzin. Enheten fungerar hela säsongen lång på endast en laddning.

Kontrollera vattenkvalitén i din jacuzzi vartsomhelst, närsomhelst
Förutom att den visar de mätta värdena på ett tydligt, otvetydigt sätt, tillhandahåller W.I.S. mobilapplikation personliga rekommendationer för jacuzziunderhåll och användningen av kemikalier för exakt schemaläggning av dosering. Du kan också följa och hantera flera funktioner samtidigt för att öka effektiviteten.

LADDA NER APPEN
Google Play store
Apple store