Badanka Glitter silver

89 kr
Artikelnummer: 136388
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka i glittrande silver

Denna trendiga badanka med glitter i silver är perfekt för barn som vill ha roligt i vattnet. Badankan har måtten ca 8,5 x 7,5 x 8,5 cm och passar för alla typer av bad och vattenlek i både pooler och spabad.

Den glittrande badankan med silverfärgad näbb ger en stjärnglans till din badupplevelse. Tillverkad av högkvalitativt material som tål vatten och slitage, blir den din badkompis under många tillfällen framöver.

Lägg till denna badanka med glittrande silver i din samling av badleksaker och ge dina badstunder en magisk känsla. Upplev den glitttande charmen vid varje dopp och låt denna söta badanka förgylla ditt bad.

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.