Badanka Fotbollsspelare röd

89 kr
Artikelnummer: 136132
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Fotbollsspelare röd

Med denna röda Fotbollsspelare-badanka kommer du att ha det roligt i poolen eller spabadet! Denna badanka i form av en fotbollsspelare är perfekt för alla fotbollsälskare, både unga och gamla. Med en storlek på ca 8,5x7,5x8,5 cm är den en perfekt storlek för att passa i handen eller placeras på badkarskanten.

Den röda tröjan och den fotbollssko som badankan bär ger en känsla av att spela en match, även om du bara badar. Tillverkad av högkvalitativt material som tål både vatten och slitage, kan denna badanka vara din följeslagare under många badtillfällen framöver.

Så lägg till denna röda Fotbollsspelare-badanka till din samling av badleksaker idag och ha kul medan du badar och leker i vattnet!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.