Badanka med glass

89 kr
Artikelnummer: 136100
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka med glass

Kyl ner dig i poolen eller spabadet med vår Anka med Glass Badanka! Denna söta badanka har en härlig glass i handen och är redo att hjälpa dig svalka ner dig i sommarvärmen.

Badankan har måtten ca 8,5 x 7,5 x 8,5 cm och är tillverkad av högkvalitativt material för att klara av användning i både pooler och spabad. Dess robusta och hållbara konstruktion gör den till en pålitlig badkamrat för många badsäsonger framöver.

Inte nog med att denna badanka är söt och rolig, den är också praktisk för simträning och kan hjälpa till att öka självförtroendet och modet hos små barn när de lär sig att simma. Dessutom gör den badandet roligare och mer spännande för alla åldrar.

Denna Anka med Glass Badanka är ett utmärkt val för att lägga till i din badanka-samling eller ge som en rolig present till någon som älskar att bada. Oavsett om du använder den för lek, simträning eller bara för att ha kul i vattnet, kommer denna badanka att bli en favorit för både barn och vuxna.

Så ta med dig vår Anka med Glass Badanka på nästa badäventyr och låt den hjälpa dig att svalka ner dig i sommarvärmen.

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.