Badanka Black Star

89 kr
Artikelnummer: 136162
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Black Star

Denna badanka i form av en superhjälte är en rolig och lekfull leksak som kommer att göra badtiden ännu mer spännande! Med sina mått på ca 8,5x7,5x8,5 cm är den perfekt för poolen eller spabadet.

Badankan är designad i form av en cool superhjälte med en svart stjärna på bröstet och en mask som täcker ansiktet. Den är tillverkad av högkvalitativt material som tål vatten och slitage.

Låt ditt barn ha kul med denna badanka och låt deras fantasi flyga fritt när de leker med sin egen superhjälte i vattnet. Den är även perfekt som en rolig present till en kompis eller familjemedlem.

Så ta med Black star badankan till nästa badutflykt och njut av en rolig och spännande badtid!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.