Badanka Duck You

89 kr
Artikelnummer: 136325
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

En irriterad badanka

Utforska vår Badanka "Duck You" för en rolig och attitydfylld badupplevelse! Denna unika badanka är det perfekta sättet att lägga till lite humor och krydda i din pool eller spabad.

Med sina generösa dimensioner på cirka 8,5x7,5x8,5 cm är denna badanka idealisk för alla typer av vattenlekar och kommer garanterat att få ett skratt ur både barn och vuxna med sitt upproriska finger.

Låt den flyta runt i vattnet och sprida en känsla av skratt och skoj. Dess humoristiska design ger en touch av attityd och skapar en unik badupplevelse för alla.

Ge dina badstunder en extra dos av humor med vår Badanka "Duck You" och skapa minnen som varar livet ut! Så varför vänta? Skaffa din egen idag och njut av den ultimata badupplevelsen!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.