Badanka Star Popper

89 kr
Artikelnummer: 136305
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Star Popper

Badanka, Star Popper, tar ditt badande till nya höjder! Denna coola badanka kommer i form av en rymdsoldat, redo att beskydda och utforska universum. Badankan är ca 8,5x7,5x8,5 cm stor och perfekt för både poolen och spabadet.

Låt Star Popper följa med på dina äventyr i vattnet. Med sin unika design och detaljerade utseende, kommer den garanterat att sticka ut från mängden och sprida glädje till både vuxna och barn. Så ta med dig denna rymdsoldat på dina badäventyr och upptäck nya vattenplaneter tillsammans!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.