Badanka Stor Rosa med krona

479 kr
Artikelnummer: 136802
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka i XXL-format

Utforska vår fantastiska Badanka Stor Rosa med Krona för den perfekta badupplevelsen! Denna imponerande badanka kommer att vara den ultimata badkamraten för din pool- eller spabadssessioner.

Med sina generösa dimensioner på ca 25 cm är denna badanka ett iögonfallande tillskott som ger en touch av lekfullhet och elegans, både i vattnet och som dekoration i ditt hem eller butik.

Låt den flytande i din pool eller spabad och sprid glädje och skratt bland både barn och vuxna. Dess rosa färg och krona ger den en kunglig karaktär som kommer att göra badtiden extra speciell.

Ge dina badstunder en touch av glamour med vår Badanka Stor Rosa med Krona och skapa minnen som varar för evigt! Så varför vänta? Skaffa din egen idag och njut av den ultimata badupplevelsen!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.