Badanka med snorkel

89 kr
Artikelnummer: 136016
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka med snorkel

Upptäck vår fantastiska Badanka som är redo att utforska din pool eller spabad! Denna söta badanka är utrustad med allt du behöver för en fantastisk snorklingsupplevelse, samtidigt som den är perfekt för lek och avkoppling i vattnet.

Trots sin lilla storlek på cirka 8,5 x 7,5 x 8,5 cm är denna badanka en perfekt följeslagare för alla som vill ha roligt i vattnet. Den är utrustad med en liten snorkel, dykmask och fenor, så att du kan simma och utforska som en riktig dykare.

Men det är inte bara i havet som denna badanka kommer till sin rätt - den är också perfekt för lek och avkoppling i din pool eller spabad. Dess söta och färgglada design kommer att glädja både barn och vuxna, och dess robusta konstruktion gör den till en hållbar och pålitlig lekkamrat.

Så om du vill ha kul i din pool eller spabad, är vår Badanka som är redo att utforska det perfekta valet. Skaffa din idag och upptäck alla möjligheter som den här söta och roliga badankan har att erbjuda!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.