Ingjutningsrör för inlopp

299 kr
Artikelnummer: 15663
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Ingjutningsrör för inlopp från Astral

  • Längd 300 mm 
  • Passar 2″ inlopp
  • 2" utvändig gänga
  • 50 mm invändig limning
  • kapas till andra längder beroende på poolens tjocklek

Astral ingjutningsrör för inlopp - Anpassa din pool efter din egen stil

Astral har lanserat ett nytt sortiment av ingjutningsrör för inlopp som ger dig frihet att anpassa din pool efter din egen stil. Det 300 mm långa röret passar perfekt för Ø 2″ inlopp och "Multiflow" och kan enkelt kapas till önskad längd beroende på tjockleken på ditt poolskal. Tillverkat i högkvalitativ PVC-plast, garanterar detta ingjutningsrör högsta kvalitet och hållbarhet.

Detta ingjutningsrör har enkel installation och är utformad för att säkerställa att ditt poolskal förblir i optimalt skick. Med en passande längd och högkvalitativ PVC-konstruktion garanterar detta rör att vattnet cirkulerar effektivt och håller din pool ren och kristallklar.

Med en anslutning på Ø 2" utvändig gänga passar detta ingjutningsrör för de flesta poolsystem. Det finns också en anslutning på 50 mm lim invändigt som gör att du kan anpassa röret efter dina egna behov.

Sammanfattningsvis, Astrals ingjutningsrör för inlopp ger dig möjlighet att anpassa din pool efter din egen stil. Med högkvalitativ PVC-konstruktion, enkel installation och användarvänliga funktioner kan du vara säker på att ditt poolsystem fungerar på bästa möjliga sätt. Beställ ditt Astral ingjutningsrör för inlopp idag och ge din pool det bästa inloppssystemet på marknaden!