Vinterplugg 2"

79 kr
Artikelnummer: 06212
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Vinterplugg 53-63 mm  för pool

  • Används vid vinterstängning 
  • Monteras i inlopp eller skimmer
  • Lätt att använda

Vinterpluggen är en viktig produkt för alla som äger en pool.

Den är speciellt utformad för att plugga inloppen när du har tömt vattnet i poolen under vintern. Den kan också användas för att täta läckande ledningar utan att du behöver tömma poolen. Denna vinterplugg passar perfekt för pooler med en diameter mellan 53-63 mm.

Vinterpluggen är tillverkad av högkvalitativt material som garanterar en stark och säker tätning. Den är lätt att installera och tar bara några sekunder att sätta på plats. När vintern är över och det är dags att öppna poolen igen är det enkelt att ta bort vinterpluggen och återställa poolen till normal drift.

Fördelarna med att använda en vinterplugg är många. För det första minskar risken för skador på poolen under vintern. När vatten fryser expanderar det och kan orsaka sprickor och skador på ledningarna. Genom att plugga inloppen minskar du risken för skador på poolen och sparar pengar på reparationer.

Sammanfattningsvis är vinterpluggen en viktig produkt för poolägare. Den ger ett starkt och säkert skydd mot vinterskador och gör det enklare att öppna poolen igen på våren. Med denna vinterplugg för pooler med en diameter mellan 53-63 mm kan du känna dig trygg och säker på att din pool är i goda händer under vintern. Beställ din vinterplugg idag och skydda din pool på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt!