Vinterplugg 1½"

79 kr
Artikelnummer: 53849
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Vinterplugg 41-51 mm  för pool

  • Används vid vinterstängning 
  • Monteras i inlopp eller skimmer
  • Lätt att använda

Vinterpluggen är en oumbärlig produkt för alla poolägare.

Den är speciellt utformad för att plugga inloppen när du tömmer vattnet i poolen under vintern. Den kan också användas för att täta läckande ledningar utan att behöva tömma poolen. Den här vinterpluggen passar perfekt för pooler med en diameter mellan 41-51 mm.

Vinterpluggen är tillverkad av högkvalitativt material som garanterar en stark och säker tätning. Den är lätt att installera och tar bara några sekunder att sätta på plats. När vintern är över och det är dags att öppna poolen igen är det enkelt att ta bort vinterpluggen och återställa poolen till normal drift.

Fördelarna med att använda en vinterplugg är många. För det första minskar risken för skador på poolen under vintern. När vatten fryser expanderar det och kan orsaka sprickor och skador på poolväggarna. Genom att plugga inloppen minskar du risken för skador på poolen och sparar pengar på reparationer.

Sammanfattningsvis är vinterpluggen en viktig produkt för poolägare. Den ger ett starkt och säkert skydd mot vinterskador och gör det enklare att öppna poolen igen på våren. Med denna vinterplugg för pooler med en diameter mellan 41-51 mm kan du känna dig trygg och säker på att din pool är i goda händer under vintern.