Chlorifix 1 kg

319 kr
255 kr
Artikelnummer: 4633111
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Klorgranulat för både pool & spa.

 • Snabblöslig
 • Rekomendetat klorvärde 0,5-1,0
 • Chockklor

  Normal behandling:
  50 gram per 10 m³. Klorhalten bör ligga mellan 0,6-1,5 mg/liter.

  Chockbehandling:
  200 gram per 10 m³. Tillsätt på kvällen och låt pumpen köra i 12 timmar. Bada först när klorhalten är mindre än 3 mg/liter.

Effektivt klorgranulat för chockklorering och normal klorering i pool och spa.

Vårt högkvalitativa klor är snabbverkande och lättanvänt, med en hög klorhalt och mindre ”damm” än normalt granulat. Innehåller cyanursyra som skyddar kloret mot solens UV-strålar och förlänger klorets "livslängd" i vattnet, vilket minskar antalet doser som krävs. pH-neutral och innehåller ingen kalk samt har god flytförmåga i vattnet.

För normal behandling, tillsätt 50 gram per 10 m³ och för chockbehandling, 200 gram per 10 m³. Lägg granulaten direkt framför inloppet i poolen eller spaet eller lös upp det i en hink först för att undvika blekning av linern. För en 40 m³-pool räcker det med ca. 1 kg per månad beroende på förhållandena i poolen.

Testa klorhalten ca. 2 gånger i veckan med en testset eller elektronisk mätutrustning så som Scuba 2. Bada först när klorhalten är mindre än 3 mg/liter efter chockbehandling. Var försiktig vid användning och dosera kulorna försiktigt direkt i vattnet innan munstyckena. Satsa på högsta kvalitet med vårt effektiva klorgranulat för din pool eller spa.

Läs alltid och följ anvisningarna på förpackningen.