Skyddsglasögon

98 kr
49 kr
Artikelnummer: NMN-9000
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Säkerhet vid hantering av pool & spa-produkter

  • Färg Transparent, Svart
  • Tjocklek 2mm

Utforska våra högkvalitativa skyddsglasögon för en säkrare hantering av pool- och spa-produkter! Våra glasögon är utformade med noggrant utvalda material och enastående konstruktion för att möta de högsta standarderna för säkerhet och prestanda.

Enligt EN 166:2001-standarderna erbjuder våra skyddsglasögon både stil och säkerhet. Med sidoskydd och en ramstil som garanterar säkerhet i alla situationer kan du känna dig trygg i pool- och spa-miljön.

Våra glasögon är designade med en kombination av transparenta och svarta färger för ökad synlighet och stil. Linsen, tillverkad av polykarbonat med en tjocklek på 2 mm, erbjuder utmärkt optik och hållbarhet för långvarigt bruk.

Med plastmaterial för både armar och ramar är våra skyddsglasögon lätta och bekväma att bära under långa arbetspass. Med en vikt på endast 22 g kan du röra dig fritt och bekvämt utan att kompromissa med säkerheten.

Ge dig själv och ditt team den bästa skyddsnivån med våra skyddsglasögon för pool- och spa-användning. Beställ dina idag och arbeta med förtroende och trygghet i din pool- och spa-miljö!