Skyddshandskar

38 kr
19 kr
Artikelnummer: NMN-3220
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

För en säker hantering av pool & spa-produkter

  • Storlek 10
  • Latex
  • Insida av bomull

Utforska våra pålitliga kemiska skyddshandskar för en säker hantering av pool- och spa-produkter! Våra handskar är utformade med livsmedelssäkerhet i åtanke och uppfyller de stränga europeiska standarderna för säkerhet och kvalitet.

Med en längd på 30 cm och tillverkade av högkvalitativt latexmaterial ger våra skyddshandskar ett pålitligt skydd mot kemikalier och mikroorganismer. De är konstruerade enligt EN ISO 374-1:2016 för att säkerställa hög prestanda och skyddsnivåer mot kemikalier och mikroorganismer.

Våra handskar är CE-märkta och klassificeras som personlig skyddsutrustning (PPE) kategori III, vilket garanterar en komplex design som ger högsta skyddsnivå. De har en texturerad yta för ett säkert grepp och en öppen manschettstil för enkel användning.

Med ett foder av bomull och en blå färg för ökad synlighet är våra skyddshandskar både funktionella och bekväma att bära under långa arbetspass. Dessutom är de utrustade med en flockfodring för extra komfort.

Ge dig själv och ditt team den säkerhet och komfort de förtjänar med våra kemiska skyddshandskar. Beställ dina idag och hantera dina pool- och spa-produkter med förtroende och trygghet!