PVC Kulventil, 50 mm

895 kr
Artikelnummer: VEEIV050
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Kulventil med limbara anslutningar

PVC-Kulventil för på- och avstängning av flödet i poolens rörsystem

  • 50 mm invändigt
  • EPDM o-ringar
  • PN16
  • PVC-U

Optimerad poolhantering med FIP PVC-kulventil med limbara anslutningar

För att säkerställa en smidig hantering av poolens rörsystem, behöver du ha rätt verktyg till hands. Vår FIP PVC-kulventil med limbara anslutningar är en pålitlig lösning för att hantera vattenflödet i poolen.

Tillverkad av högkvalitativa material från FIP, en av de ledande producenterna av plastkomponenter, vår PVC-kulventil är robust och hållbar. Den är utrustad med EPDM o-ringar för att ge en tät anslutning och förebygga läckage. Ventilen har en tryckstyrka på PN16 och är tillverkad av PVC-U, vilket ger en lång hållbarhet.

Med vår PVC-kulventil kan du enkelt stänga av vattnet vid rengöring eller underhåll. Dess limbara anslutningar gör installationen enkel och smidig. Ventilen passar perfekt till de flesta anslutningsstorlekar, vilket gör den till ett mångsidigt val för de flesta poolsystem.

FIP PVC-kulventil med limbara anslutningar är tillverkad med precision för att säkerställa en optimal poolhantering. Köp din kulventil idag och njut av en smidigare hantering av vattenflödet i din pool.