PVC vinkel 90°, 63 mm

60 kr
Artikelnummer: 01717
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

För att enkelt vinkla om PVC-rör och slang

  • 63 mm invändigt
  • Invändig limning
  • PN16
  • PVC-U
Mått i mm  


D
L
Z
E
63
38
33
76


PVC-vinkel 90° för enkel vinkling av PVC-rör och slang

Behöver du en PVC-vinkel för att enkelt kunna vinkla om dina PVC-rör och slang? Denna PVC-vinkel på 90° och med en diameter på 63 mm är perfekt för att underlätta ditt arbete. Vinkeln är speciellt utformad för att passa poolsystem, men fungerar lika bra för andra typer av applikationer.

Vinkeln är tillverkad av PVC-U och har en PN16 rating, vilket innebär att den är tryckbeständig upp till 16 bar. Den invändiga limningen gör att den är enkel att montera och ger en stark och säker förbindelse. För bästa resultat rekommenderar vi att du använder PVC-lim för att limma vinkeln.

Denna PVC-vinkel är av hög kvalitet och kommer att hålla länge utan att påverkas av väder, kemikalier eller UV-strålning. Den är utformad för att passa sömlöst in i ditt PVC-system och ger en jämn och stabil vinkling av dina rör och slangar.

Beställ din PVC-vinkel idag och ta steget mot en enklare och säkrare installation av dina PVC-rör och slangar. Med denna vinkel kommer du snabbt och enkelt kunna vinkla om dina rör och slangar för att få en optimal anslutning.