PVC Kulventil, 63 mm

400 kr
Artikelnummer: 36506
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Kulventil med limbara anslutningar

  • 63 mm invändigt
  • EPDM o-ringar
  • PN16
  • PVC-U
Mått i mm  


D
L
H
E
63
38
174
118


Få full kontroll över vattenflödet i poolens rörsystem med vår PVC-kulventil på 63 mm

För att säkerställa att vattnet i poolen flödar korrekt och effektivt är det viktigt att ha en pålitlig PVC-kulventil på plats. Vår 63 mm PVC-kulventil är en av de mest pålitliga produkterna på marknaden och den perfekta lösningen för poolägare som vill ha full kontroll över vattenflödet i poolens rörsystem.

Ventilen är utformad med limbara anslutningar, vilket gör den enkel att installera och använda. Dessutom är den utrustad med EPDM o-ringar som säkerställer en tät anslutning för att undvika läckor. Ventilen har en PN16 tryckstyrka och är tillverkad av högkvalitativt PVC-U material, vilket garanterar en lång livslängd.

Vår PVC-kulventil på 63 mm passar perfekt till de flesta anslutningsstorlekar, vilket gör den till ett mångsidigt val för de flesta poolsystem. Oavsett om du behöver stänga av vattnet för underhåll eller av andra anledningar, kan vår kulventil hjälpa dig att hantera vattenflödet på ett effektivt sätt.

Sammanfattningsvis är vår PVC-kulventil på 63 mm den perfekta produkten för att säkerställa effektiv hantering av vattenflödet i poolens rörsystem. Beställ din PVC-kulventil idag och se till att din pool alltid fungerar på ett optimalt sätt!