PVC muff, 50 mm

40 kr
Artikelnummer: 01876
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Pvc-muff för skarvning av pvc

  • 50 mm invändigt
  • Invändig limning
  • PN16
  • PVC-U
Mått i mm  


D
L
Z
E
50
31
3
61


PVC muff för enkel skarvning av PVC-rör och slang

Behöver du skarva ihop två ändar av dina PVC-rör eller slangar på ett enkelt sätt? Denna PVC muff på 50 mm är det perfekta valet för att göra det möjligt. Muffen passar utmärkt för poolsystem, men fungerar även bra för andra typer av installationer.

Muffen är tillverkad av högkvalitativt PVC-U och har en PN16 rating, vilket betyder att den är tryckbeständig upp till 16 bar. Den invändiga limningen gör att monteringen blir enkel och ger en stark och säker förbindelse. Vi rekommenderar att du använder PVC-lim för bästa resultat.

Denna PVC muff har limanslutningar i bägge ändar för att ge en enkel och smidig skarvning av dina rör och slangar. Muffen är utformad för att passa sömlöst in i ditt PVC-system och ger en stabil och jämn skarvning av dina rör och slangar.

Muffen är utformad för att användas i poolsystem, men fungerar lika bra för andra typer av installationer. Den är tillverkad av högsta kvalitet och kommer att hålla länge utan att påverkas av yttre påfrestningar som väder, kemikalier och UV-strålning.

Med denna PVC muff på 50 mm kan du enkelt och smidigt skarva ihop dina PVC-rör och slangar för att skapa en optimal anslutning. Använd den för att koppla samman olika delar av ditt PVC-system eller för att skapa en skarvning till en annan anslutning.

Denna PVC muff är en viktig del av din installation och är nödvändig för att uppnå en smidig och effektiv anslutning av dina rör och slangar. Limma enkelt fast muffen med PVC-lim och du är redo att fortsätta med ditt projekt.

Beställ din PVC muff idag och se till att dina anslutningar blir stabila och hållbara. Denna muff är det perfekta valet för att förenkla din installation och ge dig den trygghet du behöver för att ditt PVC-system ska fungera som det ska.