PVC T-stycke, 50 mm

50 kr
Artikelnummer: 01784
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

T-koppling för enkel förgrening av PVC-rör och slang

  • 50 mm invändigt
  • Invändig limning
  • PN16
  • PVC-U
Mått i mm  


D
L
Z
E
50
31
26
63


PVC T-stycke för enkel förgrening av PVC-rör och slang

Behöver du en T-koppling för att enkelt kunna förgrena dina PVC-rör och slangar? Detta PVC T-stycke på 50 mm är perfekt för att underlätta ditt arbete. T-stycket passar särskilt bra för poolsystem, men fungerar även utmärkt för andra typer av installationer.

T-stycket är tillverkat av högkvalitativt PVC-U och har en PN16 rating, vilket betyder att det är tryckbeständigt upp till 16 bar. Den invändiga limningen gör att monteringen blir enkel och ger en stark och säker förbindelse. Vi rekommenderar att du använder PVC-lim för bästa resultat.

Denna PVC T-stycke är av högsta kvalitet och kommer att hålla länge utan att påverkas av yttre påfrestningar som väder, kemikalier och UV-strålning. T-stycket är utformat för att passa sömlöst in i ditt PVC-system och ger en stabil och jämn förgrening av dina rör och slangar.

Med detta PVC T-stycke på 50 mm kan du enkelt och smidigt förgrena dina PVC-rör och slangar för att skapa en optimal anslutning. Använd det för att koppla samman olika delar av ditt PVC-system eller för att skapa en förgrening till en annan anslutning.

Beställ ditt PVC T-stycke idag och ta steget mot en enklare och säkrare installation av dina PVC-rör och slangar. Med detta T-stycke kan du vara trygg i vetskapen om att dina anslutningar är stabila och hållbara. Limma enkelt fast T-stycket med PVC-lim och du är redo att fortsätta med ditt projekt.