Spa Cover Wipes

249 kr
Artikelnummer: SPA-CS002
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Fräscha upp ditt spalock med Spa Cover Wipes


Ge ditt spalock ny glans och skydd med våra Spa Cover Wipes. Dessa rengörings- och konditioneringsservetter är speciellt utformade för att effektivt rengöra och skydda ditt spalock, inklusive Thermolock-material, och ge det en fräsch lyster.

Med våra Spa Cover Wipes får du en praktisk och användarvänlig lösning för att hålla ditt spalock i toppskick. Servetterna är utformade för att ge en glänsande finish till alla vinylytor på ditt spalock, lämnar den skinande ren och vacker. Dessutom bidrar de till att skapa en skyddande beläggning som förhindrar färgblekning och håller ditt spalock ser sitt bästa ut under lång tid.

Vår förpackning är utrustad med en praktisk förslutningskapsyl för att säkerställa att servetterna förblir färska och fuktiga mellan användningarna. Varje förpackning innehåller 150 servetter, vilket ger tillräckligt med material för att hålla ditt spalock rent och skyddat under en längre tid.

Användning:

  1. Ta en servett och använd den i små cirkulära rörelser på en torr lockyta för att rengöra och ge en skyddande beläggning.
  2. Applicera utanför direkt solljus för bästa resultat.
  3. Förvara förpackningen på en sval och torr plats.
  4. Förslut förpackningen ordentligt efter varje användning.
  5. Upprepa behandlingen var tredje månad för att bibehålla spalockets kvalitet och glans.

Ge ditt spalock den kärlek och vård det förtjänar med våra Spa Cover Wipes. Beställ idag och låt ditt spabad stråla som nytt!