Badanka Badvakt

89 kr
Artikelnummer: 136334
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Badvakt

Välkommen till den ultimata badankan för poolen och spabadet - Badanka Badvakt!

Denna lilla men modiga badanka är formad som en badvakt och är redo att se till att din simningssession blir både rolig och säker. Med en storlek på ca 8,5x7,5x8,5 cm passar Badanka Badvakt perfekt till alla pooler och spabad.

Badanka Badvakt är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som gör att den kan flyta i vattnet utan problem. Dess färgglada design och detaljerade funktioner gör den till en rolig leksak för både barn och vuxna.

Så, om du letar efter en badanka som kan följa med dig i poolen eller spabadet och som också håller en öga på dig, är Badanka Badvakt det perfekta valet. Skaffa din egen Badanka Badvakt idag och njut av en rolig och säker simningssession!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.