Badanka Gul med krona

89 kr
Artikelnummer: 136092
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Kunglig badanka!

Utforska vår exklusiva Badanka med Krona för en rolig och kunglig badupplevelse! Denna charmiga badanka är det perfekta sällskapet för din pool eller spabad.

Med sina generösa dimensioner på cirka 8,5x7,5x8,5 cm är denna badanka idealisk för alla typer av vattenlekar och kommer att glädja både barn och vuxna med sin eleganta krona och lekfulla närvaro.

Låt den simma runt i vattnet och sprida en känsla av lyx och rolig atmosfär. Dess stilrena design ger en touch av elegans och skapar en unik badupplevelse för alla.

Ge dina badstunder en kunglig touch med vår Badanka med Krona och skapa minnen som varar livet ut! Så varför vänta? Skaffa din egen idag och njut av den ultimata badupplevelsen!

Skötselråd:
För att säkerställa att din badanka förblir i toppskick är det viktigt att du efter varje användning tömmer den på vatten och torkar den noggrant med en handduk. Förvara din badanka på en välventilerad plats för att låta den torka ordentligt och förlänga dess livslängd.

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.