Badanka Avatara

89 kr
Artikelnummer: 136301
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Avatara

Badanka Avatara är här för att ta ditt badande till en helt ny nivå! Denna badanka är inspirerad av den populära filmen Avatar och är perfekt för alla fans av science fiction-genren. Med måtten ca 8,5x7,5x8,5 cm passar den perfekt till både poolen och spabadet. Badankan är tillverkad av högkvalitativt gummi, vilket garanterar att den är hållbar och tålig. Lägg till lite extra roligt till ditt bad med Badanka Avatara!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.