Badanka Dino grön

89 kr
Artikelnummer: 136288
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Dino Grön

Denna lilla gröna badanka kommer garanterat att förgylla dina stunder i poolen eller spabadet! Formad som en söt dinosaurie med måtten ca 8,5x7,5x8,5 cm, är den en perfekt lekkamrat för både barn och vuxna. Dess mjuka material gör den lätt att greppa och simma med. Lägg till lite lekfullhet i dina badstunder med denna charmiga badanka.

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.