Badanka Stor Rosa Unicorn

479 kr
Artikelnummer: 136804
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Simma med en Unicorn

Upptäck vår förtrollande Badanka Stor Rosa Unicorn för en fantastisk badupplevelse! Denna magnifika badanka kommer att vara ditt nya favoritaccessoar i poolen eller spabadet.

Med sina imponerande dimensioner på cirka 25 cm är denna badanka ett fantastiskt tillskott till dina vattenlekar och kommer att sprida glädje och skratt med sin charmiga rosa färg och magiska enhörningshorn.

Låt den glida runt i vattnet och skapa en känsla av magi och lycka för både barn och vuxna. Dess unika design ger en touch av fantasi och skapar en oförglömlig badupplevelse.

Ge dina badstunder en touch av förtjusning med vår Badanka Stor Rosa Unicorn och skapa minnen som varar livet ut! Så varför vänta? Skaffa din egen idag och njut av den ultimata badupplevelsen!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.