Badanka Babyflicka

89 kr
Artikelnummer: 136012
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Badanka Babyflicka

Lägg till en söt och gullig touch till ditt badande med vår Babyflicka Badanka! Denna badanka är formad som en bedårande liten babyflicka och kommer att bli en favoritleksak i din badleksaksamling.

Denna badanka har måtten ca 8,5 x 7,5 x 8,5 cm och är både praktisk och hållbar nog för både pooler och spabad. Dess lilla storlek och robusta konstruktion gör den till en idealisk lekkamrat för både små och stora barn.

Denna Babyflicka Badanka är inte bara söt och underhållande - den är också en praktisk lekkamrat som passar perfekt för att lära små barn att känna sig trygga i vattnet. Den kommer definitivt att göra badandet roligare och mer spännande för dina små!

Så om du vill lägga till en bedårande touch till ditt badande, eller om du vill lära dina små att känna sig trygga i vattnet, är vår Babyflicka Badanka det perfekta valet. Skaffa din idag och låt denna lilla bedårande babyflicka förgylla din pool eller spabad!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.