Badanka Stor Ljusblå med krona

479 kr
Artikelnummer: 136803
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Vår största Badanka

Upptäck vår fantastiska Badanka Stor Ljusblå med Krona för den ultimata badupplevelsen! Denna imponerande badanka kommer att bli din bästa vän i poolen eller spabadet och sprida glädje med sin lekfulla närvaro.

Med sina imponerande dimensioner på cirka 25 cm är denna badanka inte bara ett roligt tillskott till din vattenlek, utan också en charmig dekoration för ditt hem eller butik. Dess ljusblå färg ger en känsla av lugn och friskhet, medan kronan lägger till en touch av elegans.

Låt denna badanka flyta i din pool eller spabad och skapa en underbar atmosfär för alla badare, oavsett ålder. Med dess charmiga utseende och flytande förmåga kommer den säkerligen att bli en favorit hos både barn och vuxna.

Ge dina badstunder en touch av skönhet och lekfullhet med vår Badanka Stor Ljusblå med Krona och skapa minnen som varar livet ut! Varför vänta? Skaffa din egen idag och upplev den ultimata badupplevelsen!

Så här sköter du din badanka

För att badankan ska förbli fräsch och hålla länge är det viktigt att du efter varje bad ser till att den är torr och ren. Töm badankan på allt vatten så noggrant som möjligt. Torka sedan badankan från utsidan med en handduk.

Då och då bör du rengöra insidan. Blanda lite ättika med vatten, kläm på ankan och låt den suga upp vätskan. Skaka sedan ordentligt. Upprepa processen några gånger. Krama sedan ur ättiksvattnet. Skölj med varmt vatten och torka.

Efteråt bör du förvara badankan på en välventilerad plats där den kan torka. Lägg badankan på sidan så luften kan strömma in genom hålet. Genom att följa dessa enkla steg kan du förlänga livslängden på din badanka.