BAQUACIL Check 3 L

1 395 kr
Artikelnummer: SK0231
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Ingenklordoft i poolen!

BAQUACIL Check används som aktivator för BAQUACIL PHMB 2 in 1 och BAQUACIL Shock i klorfria pooler för att undvika mikrobiologisk tillväxt och oklart vatten i poolen.

Effektiv desinfektion av poolvattnet med Baquacil Check 3 liter

Baquacil Check 3 liter är den perfekta följeslagaren till Baquacil PHMB för att säkerställa en hög mikrobiell kvalitet i ditt poolvatten och förhindra algtillväxt. Denna produkt kommer i en praktisk dunk med 3 liter för enkel och bekväm användning.

Vid uppstart av nytt vatten, se till att pH-värdet ligger mellan 7,4-7,6 och att alkalivärdet ligger mellan 80-120 mg/l. Tillsätt för varje 10 m3: ½ liter PHMB, 1 dl Check och 2 liter Shock. Produkterna tillsätts i vattnet var för sig, framför inloppsmunstyckena. Cirkulationspumpen ska gå under och efter tillsättningen för att säkerställa optimal effekt.

För underhåll, kontrollera PHMB-nivån en gång i veckan med ett Baquacil-test eller teststickor. Den lämpliga nivån ligger mellan 30-50 mg/l. Om nivån är för låg, tillsätt ¼ liter PHMB per 10 m3 vatten. Testa samtidigt pH och justera pH-värdet vid behov. Tillsätt 1 dl Check varannan vecka och 2 liter Shock en gång i månaden, eller oftare vid hög badbelastning, per 10 m3.

Med Baquacil Check 3 liter i din poolbehandling kan du känna dig trygg med att ditt poolvatten alltid kommer att vara rent, klart och fräscht.

Läs alltid och följ anvisningarna på förpackningen.