BAQUACIL Shock 10 liter

729 kr
Artikelnummer: SK0246
Fri frakt från 500 kr
Snabba leveranser
Betala med Klarna

Klorfri pool med Baquacil

BAQUACIL Shock frigör aktivt syre som bryter ner de organiska ämnen som de badande avger i vattnet.

BAQUACIL Shock är en nyckelprodukt för användning i klorfria pooler där BAQUACIL PHMB 2 in 1 används till desinficering av vattnet.


Baquacil Shock 10 liter - Effektivt oxidationsmedel för din pool

Baquacil Shock 10 liter är en högpresterande oxidationsmedel för pooler som avger aktivt syre för att bryta ner organiska material som badande lämnar i vattnet. Det är en nödvändig del av poolunderhåll och bör alltid tillsättas innan en pool tas i drift. Baquacil Shock används också periodvis, till exempel en gång i månaden eller efter en dag med hög badbelastning, för att hålla vattnet rent och klart.

Baquacil Shock 10 liter är ett kraftfullt medel som enkelt tar bort organiska material och andra föroreningar i poolen. Det är mycket koncentrerat och lätt att använda. Baquacil Shock tillsätts enkelt direkt i poolvattnet och sprids snabbt genom cirkulationssystemet. Detta gör det möjligt för dig att snabbt och effektivt rengöra poolen, så att du kan njuta av kristallklart vatten hela säsongen.

Som med alla biocider bör Baquacil Shock användas med försiktighet och enligt instruktionerna på etiketten. Men när det används korrekt kan det göra underverk för din pool. Investera i Baquacil Shock 10 liter och se skillnaden i din pool på nolltid.

Läs alltid och följ anvisningarna på förpackningen.